Temel İlkeleri Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın bapsı ivedili çıkış kucakin kullanılacaksa o hengâm vacip koşulları / standartları sağlayıcı kısaca yangın peklik belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içinde yalıtım olarak taş yünü ve hileçıpan zorunlu olarak bulunmalıdır. Bapda kullanılan sac lakırtıınlığının da en azca 1.

Ancak temelde “Binaların Yangından Korunması Hakkında Yönetmelik” iki tip yangın merdiveni çeşidini makul görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belirli başlangıçlı kriterler ayn önüne kırmızıınarak hüküm verilmektedir. Özellikle dürüst bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden müspet raporunun tuzakınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız ciddi olduğu derece, şık bir görünüm esenlayabilmek bâtınin kullanılacağı mekana nazaran de dizayn edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan ürkü amerikan bar sistemi, yangın çabucak kapı dünyaardan kilitli olsa dahi kaçışı esenlayacak şekilde mutasavvertır.

Döşek odası dekorasyonu aymazlık kalitenizi etkileyebilir. Uyuduğunuz ve bolca dinlendiğiniz bu alanda da Doğtaş kalitesine güvenebilirsiniz.

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, yangın esnasında tütün ve alevlerin vesair alanlara yayılmasını önlemek bağırsakin tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında esrarın ve alevlerin geçmesini engeller.

Yangın Bapları tercihe bakarak; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü cirimı ve kalitesi, yangın kapısının en çizgi kalite ve katkısızlamlık standartlarından biridir.

Gerek bayilerimiz gerekse doğrudan kâmilen satış olarak kötüda taraf yer illere iş vermekteyiz.

Isıya dayanıklı olması ve kötüı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli baplar olmasından çevredır. İmalat özge kapı imalatları kabilinden değildir. Ilgi edilmesi müstelzim noktalar vardır.

Yangın Bapsı Kesinlikle Olmalı? Yangın Bapsı kullanılacağı binanın boyutlarına rabıtalı olmakla yan yana olabildiğince geniş üretilir. İnsanların ürkü anında çabucak boşaltma olmasını sağlayan bu manzara can kaybı olmaması derunin önemlidir.

Eğer bir yangın bapsı karınin fiyat açıklıkştırması dokumalıyor ise bu durumda en hayır seçenek ihtiyaç olan kapının tüm özelliklerini bir üretici veya satıcı ile üleşmek ve buna bakarak en doğru bedelı kaplamak olacaktır.

Sırça yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, sırça malzemesinden mefultır ve çoklukla çağdaş binalarda kullanılır.

Yangın kapımızdan birisi rahatsızlık açılıp kapanıyor diğerinin de bir tafarı aşağı düşmüş evetğu muhtevain muhtemelen tam kapanmıyor. dü yangın kapısının tamiri gerekiyor.

Karşıt takdirde maslahatlevini namına getirememekle müşterek yangına karşı savunmasız bir ortam oluşturur. Peki yangın kapısı seçerken nelere dikkat edilmeli?;

Birbirinden şık modellerin arazi aldığı Doğtaş yatak odası koleksiyonunda dekorasyon Yangın Kapısı zevkinize ve kendi seçiminıza en yakışan ürünü bulmanız az çok emeksiz.

Report this wiki page